spelar ingen roll om nån liten art dör ut

Det hade regnat så länge och mycket att det inte längre var möjligt att avgöra om det fortfarande gjorde det. Jag var så genomblöt att det inte hade gjort någon skillnad vare sig det regnade eller inte. Mina fingrar var skrynkliga och de testar av mitt hår som letat sig ut ur huvan på min regnjacka var tunga och mörka av vattnet. Jag rörde på mina tår i de dyblöta tofflorna, kände mig nöjd över att inte förstöra ett par gympadojor.

Och sedan gick Annika upp på scen och jag mindes hur jag började lyssna på henne på hösten för prick tio år sedan och jag sjöng med nästan hela tiden och spädde under någon låt ut regnet med tårar. Rös när hon sa att hon inte skulle säga vad vi borde rösta på i valet om några veckor men ville påminna alla om vad man lärde sig i skolan: att alla människor är lika mycket värda.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*