Hösten

Det är september och luften är krispig och solen värmer lagom mycket och folk slappnar av men skärper sig samtidigt. Jag rensar bort och skaffar nytt (till exempel ett par rejäla gummistövlar) och lyssnar på Annika Norlins musik som piggar upp och påminner och lugnar. Åker skateboard och får blåmärken men kommer succesivt över rädslan efter hjärnskakningen. Och det bakas bröd och äppelpaj och jag knyter en kamerarem i makramé. Känner mig inspirerad och nyfiken och kär. Inser att jag alltid mår extra bra på hösten. Bra saker händer mig på hösten. Förra hösten tog jag ett viktigt beslut som vände på mitt liv och gjorde den situation jag är i nu möjlig. Kan inte tänka mig att det skulle kunna ha blivit på något annat sätt. Det är betryggande att livet är så föränderligt även om jag just nu inte vill ändra på något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*