Repat

Denna film lyckades jag repa riktigt ordentligt under framkallningsprocessen. Det var en förbannat varm dag och inuti den ljustäta påsen där man ska trä på filmen på spolen (i kasetten man framkallar i) blev det enormt varmt och svettigt. Det blev omöjligt att få på filmen ordentligt så jag och Sammy kämpade i vad som kändes som flera timmar men säkert bara var en. Tillslut struntade vi i påsen, mörkade ner badrummet så gott vi kunde med handdukar vid dörrspringorna, och trädde på filmen i nedsläckt badrum istället. Mindre svett, mer success. Visade sig senare att det inte bara var svett som lett till svårigheten. Spolen hade dessutom gått lite sönder men det lyckades vi laga.

Summan av kardemumman: repade bilder som jag inte orkade fixa till. Men ändå.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*