ljuset i trapphuset

Jag har fått min scanner att fungera och nu scannas det negativ på löpande band. Har placerat mig, scannern och datorn på golvet i vardagsrummet. Sitter på den nya mattan, lutat mot soffan och märker att rummet runt omkring mig blir allt mörkare. Eller ja, mindre ljust kanske. För det blir ju inte mörkt såhär års. Och scannern morrar och teet svalnar.

Vissa bilder är värdelösa. Jag skyller på gammal film och ovanan vid nya kameror. Men så dyker det upp små guldkorn och jag blir alldeles pirrig och photoshopar bort damm allt vad jag orkar. Vilket inte är så mycket pga otåligheten från helvetet.

En kväll för några veckor sedan fick ljuset i trapphuset oss att låta nyckeln sitta i det upplåsta låset en stund innan vi gick in. Vi var ju tvungna att fånga detta:Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*