Olympus

För några veckor sedan blev jag med en ny kamera. Det har jag blivit flera gånger på sistone egentligen. Jag har faktiskt också blivit av med en kamera och det var ganska sorgligt. Detta mest på grund av kamerans affektionsvärde och det faktum att den hade en nästan full filmrulle inuti. Själva kameran hade jag ju bara betalat 50 kronor för. Men för några veckor sedan blev jag alltså med en ny kamera. Jag och Sammy var på bakluckeloppis och wild-card-köpte en kameraväska med både det ena och det andra för en billig peng. Kameran däri var en Olympus och till den följde en massa objektiv och en blixt och jag minns inte allt. Jag klickade på den medföljande 50-milimetersgluggen för att hålla mig inom min komfortabla zon så gott det gick. Denna härlighet har jag fotat med flitigt sedan dess. Framkallade och scannade den första filmen igår och det visar sig att både hundar och katter och fina killar har fastnat på bild. Och så jag själv faktiskt.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*