Måste landa

Det är midsommarafton och jag har för första gången på månader sovit en natt med åtta timmars sömn. Till och med lite mer. Det här med sömn blir ett problem för mig under de ljusa månaderna. Jag går helt enkelt inte och lägger mig. Ägnar mig hellre åt nattbad, fotoframkallning, hångel och viktiga samtal. Tänker att jag kan ägna mig åt sömn när jag dör men lider självfallet av bristen på det. Får huvudvärk och tvingas dricka kaffe vid min arbetsplats på eftermiddagarna för att inte somna på jobbet. Inspireras till att hitta en balans när mamma skickar ett radioprogram om Den effektiva människan. En måste inte göra allt är vad jag tar med mig efter att ha lyssnat. Detta och att det är fantastiskt inspirerande att gå upp tidigt.

Det är prick halvvägs till julafton från julafton räknat och det har hänt så mycket det senaste halvåret. För att inte tala om det senaste året. Kanske har jag inte landat i var jag är ännu. Att livet fan är helt underbart. Måste landa i det. Ska nog meditera lite innan jag ger mig in i den effektiva människan-modet och fortsätter förbereda för midsommargästerna som trillar in om ett par timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*