söndagsgöra

Idag har jag ätit frukost i solen. Låtit vinterbleka ben möta stark vårsol på balkongen. Lyssnat på SöndagsMorgan och sett de första tulpanerna slå ut i balkonglådan. Och så har jag hunnit påbörja tankar om en stundande resa till solen, varit en sväng i Skärholmen, testat vårkappor med alldeles för mycket axelvaddar på Myrorna och så har jag tvättat fönster. Hängt långt ut genom ett köksfönster i Hjorthagen och funderat på vad det skulle innebära om jag ramlade ner på asfalten fyra meter under mig. Jag har också ätit flyttpizza, fotograferat med och blivit frustrerad över mina nya kamera, kört bil, spexat runt på IKEA 45 minuter innan stängning, ätit glass på en parkering precis när solen gått ner, skruvat ihop ett litet bord, hånglat, sett en rolig katt, hängt med min pappa och kollat på klockan och insett att den var alldeles för mycket. Liksom nu är ju söndagsgörat redan slut och jag som inte ens hunnit ställa mig in på att det är ny vecka imorgon. Ny och annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*