sover mindre

Sover mindre än jag borde. Förlänger dagarna. Vill krama ut det sista ur dem. Jag vill ha mer. Vill skratta mer, gå mer och kyssas mer. Vill inte sova. Vill vara vaken för det är då det händer. Så jag dricker te i sängen och planerar inför helgen och klockan är snart midnatt men jag förtränger det, somnar på spikmattan och går upp tidigt. Yogar vid poolkanten och äter frukost i en tyst lägenhet. Färgar håret och känner förändringen spela högt runtomkring mig. Någonting händer och det är redan torsdag fast det nyss var söndag och jag sov hela dagen och tänkte att fan nu är helgen slut men nu är den ju snart tillbaka. Och kanske hinner jag inte med eller så är det precis det jag gör. Bara att livet går i en väldig fart och det enda jag gör är att långsamt konstatera just detta genom att ständigt säga vad hände med den här dagen? och det kanske är precis därför jag inte vill sova. Vill krama ut det sista ur dagarna. Vill inte att de ska ta slut så jag sover mindre än jag borde och funderar på om tempot kommer att fortsätta öka. Då är jag rädd att jag kanske trillar omkull av vinddraget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*