som vanligt

Jag klickar hem viktiga saker från Apotea och ramlar över en video föreställande Pouring Molten Copper Into A Coconut Creates A Very Weird Reaction. Och så läser jag avtal och undrar hur klockan kunde bli så mycket. Vad hände med den här måndagen liksom. För att inte tala om helgen. En fin helg med trädgårdsarbete, löprunda, trappintervaller, två sorters födelsedagskalas, en full slash rolig slash spexig Gustav på ett stökigt dansgolv, drinkar som flyger åt alla möjliga håll (över folk exempelvis), veganska chocolate chip cookies som fyllekäk, söndagsdeklaration och Gudfadern med Pernilla. Och så en måndag där alla möjliga saker händer. Vissa ger energi och pirrig känsla, andra tar energi och får mig att bli skakig, matt och irriterad. Jag tänker att jag måste låta de moment som ger mig energi få ta mest plats. Låta de andra passera obemärkt förbi. Hantera, passera. Ungefär så. Jag går på kör och sjunger. Låter musiken sätta tankeverksamheten på paus. Går genom stan med mamma och åker pendeltåget hem. Som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*