mer eller mindre viktiga detaljer

Idag är det måndag och jag har dansat och ätit lunch med Moa och jobbat såklart. Efter jobbet mötte jag upp Andrea och gick hem till henne. Vi lagade mat och pratade och sånt. Jag fick ont i magen och på hemvägen frös jag som en idiot. Förbannade mitt naiva jag som tagit på tok för tunn jacka på mig. Kom hem, dammsög en lägenhet som borde ha dammsugits för flera dagar sedan och hamnade raklång i soffan med Pernilla på andra hörnet. Raklång hon också. Perfekt med breda soffor så det kan få plats två personer som behöver snacka eftersom det inte snackats på ett par dagar. Vi catchade upp på diverse mer eller mindre viktiga detaljer i varandras liv och drack vårt kvällste i sällskap av varandra. Himla fint att bo med sin favoritperson ändå.

Nu ska jag sova och såhär såg det ut för snart två veckor sedan längst ut på Djurgården:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*