Warsawa

Hemkommen efter ett par dagar i Warsawa. Vi har promenerat, druckit öl, sagt ”tak sobie”, ätit pirogis, bett restaurangpersonal ”to wrap it up”, ägnat tid på hotellets spa och tittat ut över stan från 30:e våningen på Palac kultury i nauki. Vi har också bastat ångbastu, undrat var alla människor är, gått runt i gamla stan, fikat på konditori, köpt små färska munkar och skrattat åt duvor som ätit allt utom kanterna på bortglömda brödskivor. Vi har åkt tunnelbana och taxi, hamnat på en bar där det spelades dragspel och dansades tills han som såg ut som en mördare blev utsläpad med magen hängande utanför tröjan och tills han som vi trodde var jultomten inte ens efter en halvtimme hade lyckats tända sin cigarett. Och jag har yogat och blivit förtjust i en hund som såg ut som en svartbjörn.

En reaktion på ”Warsawa”

  1. En bild säger mer än tusen ord. Så dessa fantastiska bilder säger lika mycket som en hel bok! Underbart!
    Men var inte Johan Norman med på resan? Såg honom ingenstans…
    Kram från Mami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*