Sista dagen i NYC

Sista dagen i New York började jag med yoga. Vi åt frukost och tog tunnelbanan för första gången (fram tills nu hade vi enbart gått och ett par gånger tagit taxi). Vi tog oss längst söderut på Manhattan och tog färjan till Staten island. Syftet: att se Frihetsgudinnan (men också en snyggare vy av Manhattan!) utan att behöva besöka Liberty Island för dyra pengar. Visst trängdes vi med turister, men vi betalade inte en spänn och vi fick dessutom hänga på vattnet ett tag (lite svalkande vind kändes som en gudagåva i hettan).

Vi matade också ekorrar, shoppande en del och avslutade hela alltet med rundvandring och after work på FN’s högkvarter. Tur att en känner rätt folk (såna som praktiserar på FN till exempel). När vi stod ute på terassen med east river alldeles intill och med vin i handen gick en full blue moon upp bakom skyskraporna. Det var helt bisarrt snyggt och gick såklart inte att föreviga med en mobilkamera. Det blir till att komma ihåg hur vackert det var bara.
En reaktion på ”Sista dagen i NYC”

  1. Tänkte bara säga att jag tycker om den här lilla bloggen med alla fina ord och bilder! Vet att jag googlade efter något+något+rymden och hamnade här. Vilken tur man kan ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*