Miami Beach och Up With People reunion

Cirka en timme i Miami Beach hade vi. Den timmen spenderade vi i havet som var salt och fantastiskt. En liten rocka simmade förbi oss i vattnet, men annars var det lugnt och fint.
Vi misstog körtiden mellan Miami Beach och Orlando rätt ordentligt. Kom fram när reunion redan börjat men det gjorde inte så mycket. Gled in i Disneyvärlden och Up With People-världen och sedan smälte dagarna ihop och jag tog inte särskilt mycket bilder. Att det gått 5 år sedan jag var med i Up With People känns rätt logiskt, för så himla mycket saker har hänt sedan dess. Ändå var det underbart att återförenas med dessa människor. Liksom prata, kramas, bada, sola och dricka drinkar. Och sjunga, stå på scen tillsammans och se den nya showen med 3000 andra alumni.

Vi spenderade också en dag på Disney world. Och shoppade lite. Och sista kvällen sprudlade fyrverkerier. Det var helt tokigt och nästan okontrollerat. Liksom alldeles för nära marken. Jag blev faktiskt lite rädd.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*