Hemmaplan

Vi är på hemmaplan. Gick och la oss kl 4 efter vin och många hejdåkramar. Sov tre timmar och flög sedan till Chicago. När vi gled in över Lake Michigan låg staden i dimma och vi flög jämte ett annat flygplan. Det landade på en parallel landningsbana bara sekunder före oss. Efter en lunch i närheten av flygplatsen med en gammal vän till pappa hoppade vi ombord på planet till Stockholm. Jag sov ungefär hela resan men led av mina korta ben och det faktum att allt blod i min kropp rann ner i dem (när benen är så korta att en inte når ner till golvet för att liksom ta spjärn blir det så). Dessutom fick jag massa ont i nacken för att jag somnade på tokiga sätt hela tiden.

Jag hade räknat ut när vi skulle flyga in i den 10:e augusti. Prick den tiden sjöngs det ja-må-han-leva och både jag och mamma och pappa levererade presenter till födelsedagsbarnet. Nu är vi hemkomna. Pernilla som bott här när vi varit borta har lämnat lägenheten nystädad och full av vattenmelon och lyckliga plantor. Underbart att komma hem till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*