Efter den euforiska tidbubblan

När vi kommit ner från vår euforiska tidtubbla promenerade vi söderut. Genom Soho och Tribeca gick vi och slutligen nådde vi Downtown och dagens turistattraktion nummer två: Ground Zero. Minnesplatsen var oväntat vacker och vi förundrades såklart över det faktum att de enorma poolerna varit platsen för de ståtliga tornen som inte längre finns. Vi påmindes om den där dagen och skräcken och offren och konsekvenserna. 

Sedan gick vi vidare i staden och våra liv. Åt ekologiska hamburgare till lunch och trillade vidare genom Chinatown och East Village. Hem i vanlig ordning för dusch och en paus innan kvällens påhitt. På denna kvälls schema: Broadway och Les Miserables. Alltså. Helt fantastiskt.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*