Långhelg

När en helg inkluderar hemgjorda bönburgare, majbrasa och trevligt häng, shoppingtur i stan, simning, tapas och sangria med Moa, bokande av biljetter till USA-resan, en löptur i skogen, yoga, några omgångar schack (jag förlorade varje gång och jag skulle kunna säga: ”det gjorde inget” men jag är för dålig förlorare – det gjorde massor), några omgångar yatsy, frulle på balkongen, The Hobbit (femhärarslaget) på projektorn, en tur till Hågelby för djurgos och fika i solen, en omgång på gymmet och yoga där jag för första gången klarade av crow-posen, hemmagjord sushi till middag och observering och fotografering av månen. När en helg inkluderar allt det. Ja då vet en ju först och främst att det varit långhelg. Men en vet också att det har varit en riktigt förbaskat bra sådan. Det har sett ut lite såhär:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*