Påskhelg

Det blir påskledigt och Pernilla kommer ner från Norrland. Vi lagar vegetarisk (vegansk till och med) lasagne och och dricker vin. Pratar om sånt vi inte hunnit prata om. Jag får present – ett fint bokpaket inslaget i ananaspapper – för att jag fyller år snart. Och så bakar vi bröd och ser på film och hänger. Tränar och gör yoga och spelar spel. Och jag fotograferar Pernilla för ett jobb. Och när hon åker vidare neråt i landet kommer Karls lillebror och pappa upp hit. Vi ägnar påskhelgen åt sådant man gör med en elvaåring som aldrig tidigare varit i Stockholm. Vi åker tunnelbana till exempel. Och går på museum (både tekniska och naturhistoriska) och på Cosmonova. Köper för många grejer på Science Fiction-bokhandeln och äter middag uppe i Kaknästornet. Och så går vi på påskäggsjakt och spelar tv-spel och hänger. Värt ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*