Inte ha någon tid att passa

Påsken tog slut och efter en dag på Skansen (med minst fokus på djuren, eftersom jag helst inte vill stödja djur i fångenskap, och mest fokus på mysfaktorn i de gamla gårdarna, de tidstypiskt utklädda personerna och slängpolskan två musiker spelade på fiol i den gamla 1700-talsgården) går vi och lägger oss kl 21. Sover tio timmar och börjar tisdagen med en löprunda. Solen skiner ju redan så varför smyga in på ett gym när en kan springa utomhus? Värt. Äter frukost i en solstrimma i vardagsrummet (sitter på golvet, för det tycker jag om) och börjar sedan dagen. Jobbar undan lite och fakturerar och så. Och så tvättar jag och plockar undan i lägenheten. Njuter av att inte ha någon tid att passa just idag. Känner inspiration att skapa. Så idag skall jag skriva och läsa bok på balkongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*