Helg

I fredags tog vi bussen ut till Kaknästornet. När vi klev av bussen såg vi en meteor eller en meteorit eller meteorid. Jag blir tokig på skillnaden, den första brinner upp i atmosfären och de senare tar sig igenom och landar kanske till och med? Denna stora meteor/meteorit – klump – (mycket större än en stjärna uppenbarar sig) tog sig hur som helst fram väldigt snabbt över kvällshimlen och lös starkt i vitt. Efter den följde en rödaktig svans som senare slocknade, varpå hela kalaset försvann från himlen. Jag pekade och skrek och han hann också se. Jag var i extas i flera minuter.

Vi tog oss upp i Kaknästornet, åt fantastisk god mat och förunderligt dyr efterrätt och bakom oss lös en supermåne som hette duga. Över Lidingö steg den och var röd och enorm, och i vattnet letade sig en spikrak och bred mångata. Helt magiskt.

Lördag innebar väldigt tidig uppgång. Klockan 06.07 klev jag ur sängen och stängde in mig i köket. Bakade veganska chocolate chip cookies på beställning. Det skulle nämligen bjudas på kakbuffé efter dopet (!). Elvira döptes ju.

Och idag är det internationella kvinnodagen. Firade med brunch tillsammans med elva toppenbra kvinnor. Vad annars?

Efter brunchen kom huvudvärk som stört mig hela eftermiddagen och kvällen. Hann knappt ens njuta av det fantastiska vädret (14 grader och SOL). Tvingades avsluta min fantastiska promenad i solskenet och gå hem, äta alvedon och lägga mig. Hoppas bli av med huvudvärken till imorgon.

En reaktion på ”Helg”

  1. Vilket fantastiskt gäng med 12 unga kvinnor. Var det Karl som tog bilden eller självutlösare? Bra initiativ att träffas så där på Internationella kvinnodagen. Gick ni alla 12 i samma klass på gymnasiet?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*