Helg.

Det är helg och jag njuter järnet. Städar, rensar, odlar, bakar och fixar. Upptäcker persilja och mynta i rabatten, tillsammans med knoppar av något jag misstänker (läs hoppas!) är tulpaner! Ser på ny säsong av House of Cards och köper godis. Väljer nogrannt bort det som innehåller gelatin. En helt ny grej för mig, trots att jag varit vegeterian i ett par år nu. Har liksom förträngt att godis i stor utsträckning innehåller djur och känner mig dålig över det. Men det går ganska snabbt att läsa igenom innehållsförteckningarna, även om de är skrämmande långa ibland, och en lär sig.

Idag steker vi amerikanska veganska pannkakor och i smoothien häller jag väldigt mycket kanel. Jag vinner på Yatzy och vårsolen värmer trots att det är mulet. Det är mars och jag mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*