en vecka i livet

Idag vaknar jag upp med träningsverk. Musklerna jag glömt bort genom att inte köra Latin Fusion på ett par månader blev kvickt påminda efter gårdagens pass. Vissa muskler (särskilt i ryggen) kommer jag inte åt om jag inte kör ett vilt danspass. Men heja träningsverk ändå. Då känner en att en lever. Och det var fantastiskt roligt (och jobbigt) att hålla passet igen efter ett långt uppehåll. Dansa är ändå en av de roligaste sakerna i livet.

Veckan gick undan. Vi hälsade på i Felix och Johannas nya lägenhet vid Stadion. Den var stor och hade ett helt underbart trevligt burspråk med marmorskiva som en bara vill proppa med kuddar och krypa upp i och dricka te. Vi gjorde asgod majsfalafel och pratade om jobb och blötläggning av bönor. Och så delades det ut frön (som jag planterade igår).

Det blev norrsken och jag missade allt och kände mig besviken över det. Men det blev också solförmörkelse och jag var eld och lågor. Det häftigaste jag sett på väldigt länge, verkligen.

Och så blev det helg och snön kom tillbaka. Igår promenerade vi runt på söder och i gamla stan och solen sken och det var svinkallt. Idag vaknar jag alltså med träningsverk och längtar efter loppis och sol (det är mulet idag).

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*