Overkligt snabbt

Veckan går overkligt snabbt och helt plötsligt är det bara fredag som skiljer nutid från helg. Jag gillar känslan av att allt går snabbt. Det betyder oftast att man har det roligt, vilket jag ändå har. Till exempel går jag och tränar och möter några grannar i det lilla ”biblioteket” vi har i föreningen. Nytränad och svettig står jag och bläddrar bland böckerna eftersom jag bestämt att jag ska ta med mig en eller ett par hem. Nu när jag inte pluggar så får jag ju både tid och lust att läsa! Länge står jag med den äldre damen och drar ut bok efter bok ur hyllan. Hon kommer med flera tips och jag tar med mig två böcker hem. Det känns alltid finast att läsa när någon annan tipsar. Så nu är jag fast i boken Den vita massajen och vill åka tillbaka till Afrika.

Dessutom blir jag bjuden på middag hos Moa. Det lagas bönpasta och en helt fantastisk tomatsås. Och så dricker vi kaffe som jag inte druckit på länge länge och det är gott minsann men jag känner att te, det är verkligen en hit som jag gillar ännu mer nu för tiden. Och idag träffades jag och Moa igen, över lunch. Gick till Matapoteket och åt dyr men världsalyxig och god rawfood-tapas. Tre små rätter blev det och efteråt var det som att kroppen ba: ”tack så mycket Annicka för det där fantastiska du precis stoppade i mig. Jag gillar näring, tack tack<3”.

Man ba: ”Varsågod kroppen. Värt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*