Idag fick jag en tanke.

Idag fick jag en tanke. Jag fick för mig att det vore jäkligt nice att göra yoga i poolrummet. Och när jag kom hem från praktiken tog jag på mig baddräkt och träningskläder, körde en halvtimme på gymmet och rullade sedan ut yogamattan alldeles vid poolkanten. Rummet var varmt och fuktigt och tomt på folk. I rummet intill spelade någon klassisk musik och det kändes nästan arrangerat så stämningsfullt som det blev. Det var så himla skönt. Avslutade med några längder i bassängen och en bastu som inte var tillräckligt varm men det gjorde inget. Gick hem och lagade (värmde) middag (matlåda) istället. Och så såg jag den svenska filmen Kyss mig på Netflix och nu ska jag läsa min bok tills jag somnar. Torsdag liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*