Cirka en sekund sen

Idag är det tre år sedan jag startade igång ALF. Det menar i alla fall LinkedIn för jag har väl fyllt i något datum där som kanske stämmer. Eller så gör det inte det. Februari 2012 var det i alla fall. Det känns som cirka en sekund sedan. Livet går minsann jäkligt undan. Speciellt nu. Praktikperioden liksom svishar fram och när jag inte är där och lär mig saker och förhoppningsvis tillför något så gör jag egentligen inte så mycket annat. Tränar.  Gör yoga. Tittar på Äkta människor. Träffar en Moa och äter raw-lunch eller en Miriam och blir bjuden på linsgryta och bestämmer vad vi ska skriva om för C-uppsats. Men så mycket annat hinns inte med. Och han är i London men snart kommer han hem och blir hemma en hel vecka och det var det riktigt länge sen han var hemma så länge, så det ska bli tiptop. Och imorgon kväll har jag ett fotojobb. Sedan väntar flytthelg till Umeå. Inte för mig alltså men för Pernilla. Många timmar i bil väntar så jag har gjort raw-bollar (med kakao, apelsin och arrak) som vi kan ha som matsäck. Heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*