På ett berg

Vi firar in det nya året på ett opretantiöst och ickestressigt sätt. Ändå lyckas vi ha jättetrevligt, äta superlyxigt och hänga med bra människor. Plus bebismys, roliga spel och fina lyktor vi skickade upp vid tolvslaget. Bra kväll!

Och idag trotsar vi tråkvädret, tar på oss bra kläder, stoppar lunchen i ryggsäcken och går upp på Örnberget. Där äter vi korv (som vi kokat och tagit med i termos) med bröd bredvid en stor en som agerar vindskydd. Alldeles fenomenalt mysigt med frisk luft och fint med utsikten alldeles i närheten. Jag snubblar och slår mig men han pussar och blåser och det känns bra igen. Och så går vi hem och jag säger att ”om en ändå ska äta lunch kan en ju göra det på ett berg.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*