Söndag, måndag, tisdag och onsdag.

Det blev söndag och han och jag tog på oss varma kläder och åkte till Lida. Vi planerade pulkaåkning men blev utan pulkor och promenerade istället. Hela världen glittrade av snö och minusgrader i solen och vi gick upp och nerför berg och kullar och över isen. Och så åt vi lunch på värdshuset. På kvällen träffade jag sex bra tjejer och vi alla hade grå kofta. Vi tänkte att det beror på årstiden och att det inge gjorde så mycket. Och så drack vi vin och spelade spel och skrattade mycket. När vi skulle hem stod vi och pratade för länge såklart och kom aldrig riktigt iväg.

Det blev måndag och vi åkte in till stan för lite ärenden. Matta och arga på att öppet köp inte gällde för en julklapp jag inte ville ha tog vi en fika. Behövde ladda om. Vi beslutade att sälja klappen på tradera. Behöver inte hålla så många tummar, är säker på att den kommer bli såld. Men ändå. Jobbigt när det inte går att lösa som planerat. Köpte varsitt plagg till nyår (yay) och åt en sen lunch.

Det blev tisdag och vi tog en sväng till Huddinge för att handla och gå på systemet. Trängdes med nyårsstressade människor och ville helst hem. Uträttade det vi skulle och vuxeninvesterade dessutom i varsinn blå pulka. Snabba och nya och hela. Vi invigde dem på vägen hem. La kassar och väskor på den grusade gångbanan och hoppade i varsinn pulka och dundrade nerför en backe. Blev snöiga och blöta på våra icke-pulkaåkning-kläder men också nöjda i själen. Värt. Jag gjorde yoga och i brist på ett yoga block använde jag en megatjock programmeringsbok (det finns för många i vår bokhylla). Det kändes roligt. Och kvällen spenderades med att se The hobbit, del två, och äta godis till middag. Så himla nice att vara vuxen ibland, även om en kan få ont i magen av det.

Det blev onsdag och nyårsafton och jag vaknar tidigt. Vill åka pulka men det verkar som att en del snö har smält bort. Surfar runt på kameraobjektiv och funderar på att köpa ett idag, innan årsskiftet. Om ALF betalar känns det ju knappast i plånboken. Vore bra med lite fler kostnader i företaget innan året tar slut dessuom. Är det dags för ett 30 eller 35mm?  Oh decisions.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*