Mitt bästa gäng

Det blev julafton och inget blev som jag planerat och han säger att jag måste sluta planera. Allt fallerar i min besvikelse när det inte blir som jag tänkt. Såklart har han rätt men jag vill ändå leva i den utopi jag målar upp i mitt huvud. Jag vill att allt ska vara perfekt. Jag vill inte ha för bråttom för att äta frukost på självaste julafton. Jag vill inte tro att Kalle Anka ska gå att streama på SVT-s hemsida (eftersom allt annat går att streama i efterhand) och därför missa det. Missa Kalle Anka. Värdsligt egentligen.

Men det var god mat och många fina hemmagjorda klappar. Och familjen. Mitt bästa gäng. Ett gäng glada och roliga och smata människor. Att få vara med dem. Det är ju ändå viktigast.

En reaktion på ”Mitt bästa gäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*