Av mig.

På det mirakulösa sättet som alltid infinner sig skrivs tentan. Av mig. Intensivt och engagerat. Nio fyllda sidor med kunskap. Svåraste tentan i mitt liv faktiskt men nu är den skriven och jag gjorde det bästa jag kunde. Räcker inte det (vilket det kanske inte gör) så gör det inte. Jag hade inte kunnat göra bättre. Så. Lika bra att vara himla nöjd att det är över. Och det är jag.

Firar med en supermysig kväll med mamma. Vi äter middag, dricker te och pratar. Vi bläddrar i fotoalbum från 1991 och början av 1992. Tummar på 23 år gamla bilder och blir nostalgiska. Sedan klär vi på oss så praktiska och fula kläder vi kan och beger oss ut i skogen. Med pannlampa på huvudet kan inte mörkret stoppa oss. Ett fantastiskt mysigt kvällsäventyr i skogen och sedan lånar jag bil och kör hem.

Imorgon sätter jag igång på riktigt med allt jag längtat efter. Det blir en fixarhelg till tusen. Äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*