Torsdag

Det är torsdag och jag går till tandläkaren. Myser i tandläkarstolen med halva munnen bedövad och tvingas koppla av. Det är ju det enda en kan göra hos tandläkaren. Kanske den enda platsen i livet där en faktiskt inte kan göra något annat. Inga måsten eller saker att fixa med. Betalar en dessutom mer än tvåtusen kronor för besöket får en ju se till att få ut det mesta av det. Så jag låg och myste så gott det gick (med alla möjliga instrument och borr och grejer i käften) och en dryg halvtimme senare tackade jag för mig och blev rätt mycket fattigare. Adjö hål i tänderna.

Åkte till universitetet och gick på föreläsning och laboration. På den senare skrattade jag kanske hela tiden. Det är något med att sitta flera personer vid en dator och göra saker tillsammans. Mycket skratt. Mycket förlängning av livet alltså. Att vi på köpet lyckades genomföra laboration och skriva rapport på utsatt tid var ju fenomenalt. Det viktigaste är inte att vinna, det är att ha roligt. Men, om en kan få båda, då måste väl det ändå vara bättre? Jag säger ja.

Till middag lagade jag veganpizza som blev färdig när han klev innanför dörren. Och sedan har vi borrat upp en spegel och jag har spikat fast en sladd längs en list. En sån där grej som en gör ibland. I sitt hem. Att en ändå har ett sånt.

En reaktion på ”Torsdag”

  1. Kära dotter,
    Vad är det du har börjat använda för uttryck? En i stället för man. Men det är du som skriver och vi som läser har ju bara att förhålla sig till sättet du uttrycker dig. En får helt enkelt vänja sig… Eller också får man låta bli att läsa.
    Kramis från Mamis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*