Supernice

Hallen målades och vi åkte skytteltrafik mellan lägenheten, tippen, stadsmissionen och Ikea. Införskaffade nya och gamla saker och gjorde fint. Åt middag med familjen och skrattade mycket. Ett bra gäng de där.

Har gjort yoga några morgnar i rad nu. Plus igår kväll, när han ställde upp och var med. Fast efter några omgångar solhälsningar undrade han om det var okej att jag fortsatte ensam. Lite långtråkigt var det tydligen men fint att han var med en stund ändå. Och ute var det mörkt och på himlen lös stjärnor.

Plugg och föreläsning i skolan idag följt av mammahäng i stan och sedan middag hemma hos oss. Lagade grönkål för första gången och kände YES ny grej i livet tack för det! Middag följdes av latin fusion. Ett litet gäng peppade människor och jag (också pepp) dansade loss och efteråt stavas mitt tillstånd M Ö R. Han hade tappat upp bad till mig när jag kom hem. Lyx till tusen men som alltid med bad är det ju supernice i tio sekunder (alltså verkligen helt sjukt lyckorusigt nice) men sen är man mest för varm hela tiden haha. Halvsitter i badkaret som en apa för att kyla ner kroppen när den i själva verket är för varm. Märklig grej ändå.

Nu ska jag sova. Det är supernice i mer än tio sekunder.

En reaktion på ”Supernice”

  1. Haha, du är den enda jag delar den badkarskänslan med. De flesta tycker ju att det är underbart, men jag gillar det i ca 10 sek sen vill jag göra något annat. Varmt och tråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*