Köpenhamn

Jag tog mig till Centralen före klockan åtta på onsdagmorgonen. Köpte te och strosade runt på Designtorget en stund innan jag gled ut på perrongen vid spår 10 och möte William och Miriam. Vi hoppade ombord på tåget och åkte söderut. Miriam bjöd på godis fast klockan inte slagit nio och det kändes fenomenalt. Resan gick fort.

Anlände Köpenhamn efter lunchtid. Tog en taxi hem till Jenny som bodde i kanske det snyggaste hus jag sett. Spenderade sedan dagarna i glada vänners lag. Mycket promenerande, affärskikande, god mat, vin och skratt. Träffade Line och Caecilie för första gången på snart två år också. Vi åt frukost tillsammans på torsdagen, pratade ikapp varandra på livet och diskuterade intenstivt konspirationsteorier. Så bra.

Jag och Miriam promenerade till Christiania. Kände oss lite vidriga, som att vi tittade på apor i bur ungefär. Hade en frän lukt i näsan och knepig känsla i magen när vi gick därifrån.

På tåget hem bestod vår fönsterplats av en fet vägg och vi var lite bittra över det. Köpte kanelbulle och te till middag och mådde dåligt över en nykläckt förkylning. Sov ett bra tag och väcktes av Miriam strax före Södertälje. Hade insett att det skulle gå snabbare att åka hem därifrån, jämfört med att åka till Centralen och sedan tillbaka söderut. Hemma runt midnatt, visade honom alla spexiga grejer jag skaffat och däckade i livets skönaste säng men livets bästa människa.


Frukostdate med dehär två på torsdagen. Och senare, när Jenny var i skolan, promenerade jag, Miriam och William i Nyhavn. Regnet låg i luften men föll aldrig.


Mirre hängde i hängmattan, som en gör. Och när vi lämnade centralstationen i Köpenhamn fanns en tydlig skylt om flyktväg.

En reaktion på ”Köpenhamn”

  1. Och bilden från Nyhavn måstevara livets läckraste bild – speglingarna i vattenytan gör den magisk!
    Fortsätt så!
    Massor av kärlek till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*