Kanske inte

Ligger i sängen och tänker att jag ska jobba. Men jag undviker att öppna mailet och lyssnar på soundtracket från Zach Braffs nya film Wish I was here istället. Vi såg den igår och jag tyckte den var fin. Kanske inte prick lika bra som Garden State men ändå väldigt bra. Mycket feelings och så ordentligt med gråt på biografen. Det är ändå bra gjort. Och så fantastisk musik i vanlig ordning.

Det är söndag och jag får ingenting gjort. Förutom att jag bakat mandelkakor av det mandelsmör jag gjorde igår. Det blev så himla dåligt nämligen så jag tänkte att jag måste göra något annat av det. Små kakor blev det. Veganska såklart och goda minsann. Och så har vi tittat klart på Fight Club (som vi tvingats se i tre omgångar eftersom vi somnat osv) och jag är skeptisk till allt blod och kladd men fascinerad av djupet och känner mig manad att se igen, för att se med andra ögon. Men inte nu.

Mailet öppnar väl knappast sig själv men suget finns liksom inte. Om jag skjuter det lite till på framtiden kanske det försvinner. För mindre än två timmar in i framtiden betyder: åka hemifrån. Familjemiddag står på söndagsschemat och imorgon flyger jag någon timme norrut och fotograferar. Och sen väntar öl och häng med klasskompisar. En rivstart på veckan blir det nog. En fräck vecka med ny kurs och Köpenhamnstrip.

Om en skulle ta och öppna det där mailet. Nje. Kanske inte. Kanske lite mer slösurf och örongodisnjutning först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*