Fredag

Börjar morgonen med yoga. Tända ljus i en annars mörk lägenhet. Ingen sol uppe ännu. Gör solhälsningar för att sätta igång kroppen och åker sedan taxi (!) hem till Moa för frukost och häng. SL levererade nämligen inte pendeltågsfärd enligt min plan. Tur att resegarantin finns. Världens lyx att komma hem till en bra vän och få goda grejer och gott sällskap efter tokig trafikmorgon i alla fall. Tar mig så småningom, rejält frukostmätt, genom ett duggregnigt Södermalm hem till Miriam och ägnar dagen åt plugg, fniss och pepparkakor. Strosar lite försiktigt i affärer – framför allt i fantastiska Goodstore där jag handlar lite vegan- och ekogrejer – och tar sedan direktbuss hem. Vi lagar bönpasta med svamp och zucchini och tittar på Röjarralf. Så mysig film. Plöjer några avsnitt av Under the dome också och ungefär så var det med den fredagen.

Imorgon ska det målas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*