Mysprogrammering, handuppräckning och födelsedagsgrejer.

Tentan skrevs. Jag jobbade ikapp grejer intensivt i några dagar. Och på torsdagen satt jag och Miriam och mysprogrammerade med bubbelvatten inom räckhåll. Gjorde vietnamesiska vårrullar till lyxlunch och hade det fint. Gick på föreningsmöte och blev alldeles varm av handuppräckningen över ”hur många som har internet”. När majoriteten är 65 eller 70 plus trodde jag händerna i luften skulle vara betydligt färre. Men det var säkert 75% som nöjt viftade med händerna. Och så diskuterades det sånt som diskuteras på föreningsmöten. Ekonomi, trädgårdsgruppen och nya hemsidan. Och så börjades ny kurs. Föreläsning och sedan bilfärd till söder, där jag och Miriam gick och klämde på nya Iphone och sedan mötte upp Jenny vid Nytorget. Hon befinner sig ju på heltid i Köpenhamn så när hon kom på besök här hemma passade vi på att snacka ikapp oss om livet och dricka lite eftermiddagsrödvin. Bra grej. Mötte sedan Karl, åt sushi på det där mysiga stället på Hornsgatan där sushin serveras ovanpå en rykande sån grej man stoppade i Halloween-bålen för tio, femton år sedan. Helt genialt fint. Somnade till V för Vendetta och vaknade upp för att hålla lördagens Latin Fusion. Ett härligt gäng mötte mig och vi dansade oss svettiga och redo för helgens äventyr. Resten av lördagen gled på som lördagar brukar. Lite häng hemma, med skrivande av skoluppgift och lite tittande på The Killing. Och sen födelsedagskalas hos Felix. Och idag är det söndag och jag har precis gjort ny müsli och Felix fyller 26. Vi ska hem till honom och fira med tårta.


Mysig höstpromenad i fredags morse. Och så den där rykande sushin.


Gårdagens efter-latin-fusion-mellis: raw mazarinboll och chiapudding med kardemumma, agave och hallon. Och så Pluto (klistermärkesdekoration på Felixs paket) som tydligen ska få bli planet igen. Heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*