Målning och hemtenta

Vi har målat om sovrummet och jag har nytt favoritrum i lägenheten. Ligger uppkurad i sängen och myser som en katt. Detta trots att det i min famn ligger en dator och en mängd böcker i projektledning. Hemtenta står på schemat. Men jag börjar lite försiktigt. Har ju ändå flera dagar på mig att skriva.

Vi ägnade hela helgen åt att måla. Och en hel del annat som vi inte räknat med. Som att montera ner hela garderoben, ta ner och slipa bort resterna av den bård som suttit högst upp på tapeten och rensa och städa en massa. Det blev liksom lite mer jobb än vi tänkt. Och så krävdes en akutfärd till IKEA på söndageftermiddagen men det gjorde inte så mycket. Pappa åkte med och vi hade det mysigt. Och så blev det så himla fint till slut. Nytt favoritrum som sagt.

Förresten är det mindre än två månader till julafton och massa roliga saker som händer framöver. Liksom örn- och sälsafari, Köpenhamntrip och så distanskurs och förhoppningsvis nice kurs på DSV i Kista (där jag inte varit på 1,5 år nu!). Så småningom lite advent och så också. November kommer bli en tiptop månad, det känner jag på mig.

Nu: skriva lite.

2 reaktioner på ”Målning och hemtenta”

  1. Det är en heldagssegling på Briggen ut i ytterskärgården. Man spanar sälar och örn och äter lunch och myser. Kommer bli helnice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*