förutom

Förutom en uttömmande matthet över politik har jag under de senaste dagarna gjort detta:


Upptäckt den första röda chilin på chiliplantorna! Förutom denna vackra skapelse finns drygt tio gröna finisar. Denna skördade vi dessuotm igår och blandade ner i en av såserna till vårrullarna. Och så har jag läst massa bamsetidningar. 

Köpt fina små skålar och invigt poolen för säsongen. Simmat två gånger och bastat järnet.

Tagit en löprunda när det var mörkt och därav behövt plocka fram reflexvästen ur garderoben. Och vaknat till denna dimmiga utsikt. Samma vy och nästan identisk bild som jag tog morgonen efter vi  flyttade in för snart ett år sedan. Kolla!!

 Varit på Fotografiska med Moa. Efteråt åt vi lunch på Hermans och njöt av studentrabatt och dödsgod mat. Vem vill egentligen äta kött, liksom på riktigt? Och igår kväll gjorde vi ju vietnamesiska vårrullar.


När jag vaknade imorse möttes jag av den snyggaste dimman någonsin.


På morgonpromenaden glittrade cirka en miljard spindelväv i solen. Här är ett. Mamma och pappa lämnade över denna fantastiska blomkålssvamp när de kom igår. Idag fräste vi den med lök, vitlök och kryddor, slängde över havregrädde och blandade ner gojset i en kastrull med spagetti. SÅ gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*