En sväng till månen

Drömde inatt att jag och Moa åkte till månen. Minns inte riktigt hur vi kom dit, men helt plötsligt var vi halvvägs framme och så åkte det förbi en rymdfärja (de som gått i pension) och vi bad de sakta ner för att kontrollera att inget var fel. Det såg bra ut. Så vi tittade ner på jorden som uppenbarades i klargrönt och blått och liksom lös mot det svarta ingentinget där bakom. Det var så vackert. Jag tog upp mobilen och fotograferade och lät sedan min skruttiga gamla HTC ligga och vila i tyngdlösheten en stund. Sen kom jag på att även om den är skruttig vill jag ju inte låta den glida iväg i rymden (om jag skulle råka putta till den eller så) så jag knep tag om den igen. Och så tänkte jag att nu kan jag checka av ”rymdresa” på min bucketlist. Blev lite besviken när jag vaknade och kom på att ”rymdresa” står kvar på listan, utan en check i checkboxen.

Så himla mysig och fin dröm. Firar den med att ha rymdtröja på mig idag.

En reaktion på ”En sväng till månen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*