Achtung, Die Kurve, soppa och bastu.

Det blev måndag och fruktansvärt svårt att komma ur sängen. På något sätt gick det ändå och trots att jag kom iväg i god tid till skolan kom jag alldeles för sent till föreläsningen. Bussen från Odenplan bestämde sig nämligen för att bli cirka en kvart sen. Inte så bra start.

Varvade föreläsning och grupparbete med att spela Achtung, die Kurve. Kom hem och ägnade eftermiddagen åt plugg och jobb. Och när han kom hem lagade vi linssoppa med kokos och tomat (en sån himla hit, verkligen megagott och lätt och billigt). Receptet hittade vi i senaste (?) Buffétidningen. Förutom att vi bytte ut hönsbuljong mot grönsaksbuljong och kryddade lite annorlunda följde vi receptet lydigt:

Han sorterade serietidningar och jag pluggade. Och sen gick vi och simmade och bastade. Blev helt hög och meditativ i bastun, så himla skönt. Hade kunnat sitta hela kvällen men klockan var redan sent så jag gled hem. Tittade på tre avsnitt av Ally McBeal och kom i säng alldeles för sent. Ändå värt.

Och idag är det tisdag och jag pluggar hemifrån. Bra grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*