Trädgårdsmästare

Innan vi somnar ligger han och jag och skrattar. Vi säger roliga saker som kan avslutas med ”-korv”. Det börjar kreativt men slutar med ”grillkorv” och ”bajskorv”. Älskar att somna med fniss i kroppen.

Godmorgon. Frukosten är klar och en av tomaterna har börjat bli gul. Hon vet minsann hur man väcker en trädgårdsmästare. Äter frulle på balkongen och tar en rask promenad i regnet. När åskan är 8, sen 7, sen 8 kilometer bort är vi nära hemma. Och så blixtrar och åskar det helt plötsligt samtidigt så vi springer sista vägen hem. Och så duschas det och hon åker till jobbet och jag blir kvar. En fixardag coming up. Jag gillare.

En reaktion på ”Trädgårdsmästare”

  1. Läser dina inlägg och beundrar dina bilder med ett fånigt leende på läpparna. Det går liksom inte att ta bort. Du skriver så härligt! Roliga uttryck och fint flyt. Du lever ett underbart liv – så är det bara. Hälsa honom och henne! Personerna i din närhet som du tycker så mycket om. Du är rik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*