Jobb, rårakor och en gömd ersättningsbuss

Går på jobbmöte, jobbar, hänger en sista kväll med Pernilla. Efter två veckor här flyttar hon ut. Och om mindre än två veckor är hon påväg till Hongkong. Galet. Vi äter rårakor som jag gör på hälften potatis, hälften rödbetor. De blir så dåliga att jag står och svär i köket. Vägrar hålla ihop och fastnar i stekpannan. Men gott blir det. Och så hänger vi på balkongen, dricker te och tittar på Himlen är oskyldigt blå. Alltså hej hallå vilken bra film. Tidigt nästa dag försvinner han och hon till jobb. Jag jobbar också några timmar (men iklädd pyjamas, hemma), möter mamma på hennes kontor för lunch. Vi matchar kläder (röda shorts och vitt linne) helt oplanerat och tycker det är festligt. Myser där ett tag. Jobbar lite och dricker te på kajen med benen dinglande över kajkanten.

Åker till Liljeholmen för att gå på TGR och när jag ska ta tvärbanan till Årstaberg och inser att den är inställd blir jag förvirrad. Jag hittar nämligen inte ersättningsbussen. Jag hittade varken buss, information eller någon att fråga. Ringer Felix som bor i krokarna men han vet inte heller. Så jag börjar ofrivilligt promenera till Årstaberg. Jag är förtvivlad och arg. Det börjar regna och jag missar pendeln. Tyvärr präglar det mitt humör resten av kvällen. I vanlig ordning förvånas jag över hans förmåga att stå ut med mig när jag är på dåligt humör. Vet precis hur han ska göra för att få mig att skratta igen. Och vi tittar på Suits och jag gör klart ett halsband jag började med för ett tag sedan.

Idag pular jag lite hemma. Fixar i rabatten. Planterar om paprikaplantor. Tar en löprunda. Lyssnar på sommar i p1. Väljer kurser till hösten. Jobbar. Sånt. Bra grej. Synd att sommaren snart är slut bara.


Sista frullen tillsammans med den här fina på ett tag. Och så det pysslade halsbandet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*