Hur bra?

Dagarna springer iväg och jag springer efter, fast liksom inte långt efter, utan i bra tempo, ikapp. Det går fort men jag hänger med. Andas rytmiskt och känner att jag orkar. Det är en fantastisk känsla när dagarna går snabbt utan att det egentligen gör något. Jag hinner göra det jag vill och jag mår bra under tiden.

Det händer uteslutande trevliga saker. Han kommer till exempel hem och säger att han vill vara vegan en tid. Jag tycker det är fantastiskt. Vi måste bara äta upp alla ägg i kylskåpet. Sen så! Och göra undantag på kräftskivan. Sen! Kul. Och så spelas det spel och handlas röda byxor för en tia på second hand. De klipps av och sys om och blir ett par fenomenala shorts. Pernilla fyndar också tio-kronors-shorts och syr om. Lägenheten blir systuga.

Och det promeneras och lagas linsbiffar och umgås. Och det pratas och diskuteras och kramas och handlas inför kräftskivan. Och vi tre ligger i sängen och tittar på roliga hundklipp på internet och skrattar högt. Så himla trevligt att ha en fin kusinvän boende hos sig. Det blir liksom som att bo med två favoritmänniskor i världen, istället för en. Hur bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*