Födelsedagskalas

Idag fyller Karl 25 år. Vi firade igår med öppet hus. Ägnade förmiddagen åt att göra bland annat smörgåstårta och jordgubbstårtor. I princip allt vi gjorde fick en vegansk variant. Vegansk smörgåstårta, veganska små snittar och vegansk jordgubbstårta till exempel. Stressade sönder oss och trots att vi börjat jättetidigt var vi inte helt klara när folk kom. Men det gjorde inget. Och så kom folk. Och folk gick. Och andra kom. Ungefär som det blir när man har öppet hus. Gott att käka och gott att dricka. Och presenter, trevliga människor och bra saker att prata om. Och Felix slogs med Spiderman.

När det blev sent flyttade vi ut på balkongen och hämtade några till flaskor vin. Och så åt vi tårta igen. Och pratade om hur man knyter skosnören, om konflikten i Gaza och om den rådande supermånen. Och så gick vi ner i brygga. Sånt. Klockan två skjutsade vi ut de sista genom dörren och gick och la oss. Och bara några timmar senare smög jag upp, förberedde en ny tårta (en sån liten vegansk) och frukost på sängen. Sjöng ja må han leva och gav presenter. Som man gör.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*