De senaste dagarna

De senaste dagarna har sett ut såhär:

Ägnar timmar på Centralbadet med Miriam och Jenny. Glider runt i morgonrockar, äter raw food, bubblar, badar, simmar, bastar, solar på takterassen och pratar om allt viktigt. Köper jätteviktiga byxor fast jag verkligen inte har råd. Blir liksom minus på kontot och jag undrar hur jag tänker. Sen tänker jag att det löser sig och det gör det ju. Och så åker jag tåg med min mami och vi har så trevligt att vi utan vidare kliver på fel tåg och hamnar i Farsta Strand.

Hemresan tar alltså längre tid än vanligt men tillslut hamnar vi i Rönninge och mamma klipper av mitt hår. Det blir lugg och jag blir helnöjd. Och så går jag på hejdå-fest för Jenny som ska till Danmark i ett halvår. Tar sista pendeln hem och blir mött av världens bästa pojkvän i centrum<3.

Går på utomhusbio –12 years a slave – i Rålis och ångrar att vi inte hade extra sockor och tröjor. Känner oss ändå superrutinerade med medhavd picknickfilt och kuddar (!).

Och jag promenerar och hittar en väg som heter Genvägen och det tycker jag är lurigt. Han och jag går på loppis och jag köper bland annat denna bok, Resan till ulliga bergen, som jag minns starkt från min barndom. Så himla mysigt och värt för en femma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*