Dagar

De senaste dagarna har sett ut lite såhär:


Jag botade bakfyllan efter kräftskivan med promenad vid vattnet. Lyssnade på Bea Uusmas sommarprat och var lyrisk över valsången. Boken hon skrivit om Andréexpeditionen har jag läst, så det var mysigt att blå påmind om äventyret. Och en dag gick Pernilla och jag en lång promenad till en sjö i en skog. Svalkan i vattnet var obeskrivlig efter den varma promenaden.


En morgon visade sig en av de 43 tomaterna börja bli gul. Och jag gjorde raw mazarinbollar (på pecannötter, solrosfrö, dadlar och bittermandelarom) som blev helt sjukt goda. 

Igår kväll, när hon fortfarande jobbade, tog han och jag cyklarna ner till sjön. Vi badade, grillade sojakorv och matade änderna med korvbröd. Så himla mysigt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*