Oproduktivitet, fantastiskt

Tisdag var en oproduktiv dag. Men ändå fantastisk. Förutom ett par timmars jobb (dagens produktivitet) och något telefonsamtal, ihopblandning av ny müsli osv så låg jag i soffan och tittade på New Girl. Hela dagen. Liksom, såg typ 10-12 avsnitt. Det spöregnade ute och eftersom balkongdörren stod öppen hela dagen kunde jag liksom suga in det dåliga vädret och låta det boosta mig i mitt slöa beteende. Helt sjukt bra serie förresten. Skrattade verkligen ofta och högt, trots att jag var ensam.

Tog igen det slöa beteendet med en skön löprunda i regnet innan middagen. Efter bara tio minuter drog jag av mig huvan på regnjackan och tillät mig själv att bli dyngsur. Det var skönt. När jag kom hem hade han lagat middag. Lyx.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*