Hallon

Idag vaknade jag med spring i benen. Eller spring och spring, jag behövde gå. Så jag gick. En fin promenad längs sjön. Gick snabbt men stannade då och då. Längs vattnet kryllar nämligen av hallonbuskar. Och man kan ju inte bara gå förbi. Lyssnade på Christian Falks sommarprat som var oerhört rörande. Jag grät och torkade kladdiga tårar ur ansiktet. Andra söndagsmorgon-promenerare tittade undrande.

Har egentligen inte gjort någon nytta alls idag. Det har spöregnat och åskan har dundrat fram. Vi har legat i sängen och spelat super mario. Och när solen framåt eftermiddagen kom fram igen tog vi en promenad tillsammans. Tog med oss ordentliga saker att plocka hallon i. Och så plockade vi. Och fryste in. Bra med egenplockade bär.

Åt frukost till middag (dinkelscones och smoothie) och tycker dagen, och veckan, har gått för fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*