Frukostdate, pizza och ett litet bord

Jag tog pendeln in till stan utan frukost i magen. Mötte Miriam och Jenny för frukostdate och satt några timmar och catchade up med de fina tjejerna. Åkte sen till Aspudden och vattnade Felix och Johannas blommor. Alltså, blev helt nostalgisk av att traska runt i Aspudden. Bodde ju ändå där i 1,5 år. Så himla bra place. Svängde förbi TGR i Liljeholmen och handlade viktiga saker till kvällens bravader. Mustascher och tatueringar, sånt man måste ha när man har middag hemma. När jag skulle hem insåg jag att tvärbanan var inställd. Hittade aldrig ersättningsbussen så promenerade till Årstaberg istället. Och väl hemma städade jag, satte en pizzadeg och fixade allmänt. Ägnade kvällen åt att göra och äta pizza och hänga med sköna människor. Mycket trevligt torsdagshäng.

Jag har förresten byggt ett litet bord. Hittade en skiva av en ek som stod på mammas och pappas tomt för ett par år sedan. En ek som jag liksom har haft en gunga i. En ek jag haft en relation till. Typ. Slipade upp skivan, borrade tre hål i den och fäste tre ben i skivan. Nu har jag oljat in det och ställt det i vårt hem. Så himla nöjd.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*