En fantastisk liten dag

Det är en fantastisk liten dag idag. Solen skiner nämligen och jag har legat ut och stekt en hel timme. Det var så länge sen och min lilla kropp har verkligen längtat efter att få tillagas lite i gassande sol.

Jag har varit en sväng i Rönninge och oljat in bordet jag byggde häromdagen. Det blir så fint och egentligen vill jag strunta i att det ska behandlas. Vill bara ta hem och inviga och ha på en gång. Inte olja in och låta torka. Men. Det blir bäst om man gör ordentligt säger min pappa och han har levt mer än trettio år längre än jag, så jag litar på honom trots min otålighet.

Snodde mamis bil och åkte och handlade. Gled omkring på Maxi jättelänge, köpte massor med saker jag kunde vara utan men gärna ville ha (typ bär och nötter och frön och sånt kul). Så himla trevligt att fylla på burkarna i skafferiet när de tar slut.

Jag har en prickig tröja och ser ut såhär (när jag åt lunch – wok – på balkongen och när jag nu sitter i soffan och svalnar efter min solstund utomhus).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*