Dunnottar castle och Dundee.

Idag lämnade vi vårt hotell utanför Aberdeen och åkte söderut. Besökte Dunnottar castle i Stonehaven. Alltså herre min jäkel vad coolt det var. Det regnade jättemycket så jag rockade både regnjacka och regnbyxor. Värt. När det började åska och blixtra insåg vi dock snabbt att ett slott högt uppe på en klippa nära havet inte var optimalt i ett åskoväder. Vi åkte vidare. Men titta liksom:


Vi stannade ett tag i Dundee, där vi åt mat och gick omkring lite. Drack te och kaffe på ett café innan vi åkte vidare.


Vädret fortsatte ägna sig åt regn och ibland kunde man titta ut genom bilfönstret och bara se grönt och moln. Såhär:


Och så har vi nått resans sista stopp. Vi är strax nordväst om Edinburgh, för att ha nära till flygplatsen där vi lämnar bilen och reser hem ifrån imorgon bitti. Som alltid när man reser känns det som att tiden gått snabbt samtidigt som det känns som att man varit borta hur länge som helst. Det här med att man hinner göra så mycket och färdas så långt, det gör att man blir lite knäpp. Som alltid när man reser känns det också ganska fint att komma hem. Undrar hur mina chiliplantor mår (Pernilla har vattnat) och längtar efter att få äta hemlagad, nyttig mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*