bitar av gelehallon på ett vitt snorpapper

På måndagen fick jag ett lite oväntat telefonsamtal. Det slutade med att jag tog pendeltåg, tunnelbana och buss ut till Nacka och hämtade en omtöcknad vän på Nacka närakut. Kramade om och tog sällskap hemåt. Köpte glass på vägen för att det kändes viktigt och åkte ersättningsbuss från Sickla till Årstaberg. Hemma tog vi det lugnt. Han kom hem och vi åt rödbetor lagade i foliepaket och pratade intensivt om föräldrapenning och politik. Blev lite matta av det. Så tittade vi på en spännande dokumentär och somnade.

Igår åt vi frukost, hängde lite allmänt och packade väskorna med badkläder och matsäck. Så promenerade vi till Flottsbro, där vi badade och solade och badade och blev attackerade av getingar (till den grad att det faktiskt inte ens var roligt. dessa små djävular till djur). Glass åt vi också, med gelehallon på toppen. Jag skrattade nästan ihjäl mig när hon på något sätt fick gelehallonet upp i näsan och lyckades snyta ut knallrosa, ganska stora, bitar av godisen. Ensamma, utsatta och lysande bitar av gelehallon på ett vitt snorpapper. Roligt.

När vi kom hem hade han redan gjort det. Vi lagade plockmat och åt på balkongen. Mös järnet och njöt av att det inte var tusen grader varmt längre. Så hann det till och med bli mörkt medan vi avslutade kvällen med yatzy, te och choklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*